Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Суд постановив примусово доставити в Україну Шойгу, Жириновського і Зюганова і арештувати їх

Печерський районний суд Києва ухвалив рішення про примусову доставку до суду для обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою міністра оборони Росії Сергія Шойгу, Костянтина Малафєєва, а також Володимира Жириновського, Геннадія Зюганова та Сергія Миронова.

Володимир Жиріновський
Печерський районний суд Києва ухвалив рішення про примусову доставку до суду для обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою міністра оборони Росії Сергія Шойгу, російського бізнесмена Костянтина Малафєєва, а також депутатів Державної думи Росії Володимира Жириновського, Геннадія Зюганова та Сергія Миронова.

Про це заявив речник Генеральної прокуратури Юрій Бойченко, передає РБК-Україна.

«Печерський суд Києва ухвалив рішення про примусову доставку до суду», – заявив Бойченко.

За його словами, Генеральна прокуратура України направить через Міністерство закордонних справ України до Міністерства закордонних справ Російської Федерації відповідні сповіщальні документи.

Як повідомляв ZAXID.NET, правоохоронні органи інкримінують міністрові оборони Росії Сергієві Шойгу, російському бізнесменові Костянтину Малафєєву, а також депутатам Державної думи Росії Володимиру Жириновському, Геннадію Зюганову і Сергієві Миронову фінансування тероризму в Україні.

Володимир Пиріг
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: