Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

На Кіровоградщині СБУ розшукала дезертира ЗС України

Співробітники Служби безпеки України під процесуальним керівництвом військової прокуратури затримали на Кіровоградщині військовослужбовця Збройних Сил України, який перебував у розшуку з 2014 року. Наразі тривають слідчі дії з метою перевірки інформації щодо сприяння перебіжчика збройним силам агресора під час анексії АР Крим.


На Кіровоградщині СБУ розшукала дезертира ЗС України
Співробітники Служби безпеки України під процесуальним керівництвом військової прокуратури затримали на Кіровоградщині військовослужбовця Збройних Сил України, який перебував у розшуку з 2014 року.


Правоохоронці встановили, що на початку березня 2014 року старший солдат військової частини з дислокацією в АР Крим, самовільно покинув місце проходження служби в Алушті та не з’явився до місця передислокації частини на материковій Україні. За інформацією СБУ протягом 2015 року чоловік проходив службу за контрактом у лавах збройних сил країни-агресора, з яких звільнився та згодом повернувся на Кіровоградщину, звідки він родом.

Наразі тривають слідчі дії з метою перевірки інформації щодо сприяння перебіжчика збройним силам агресора під час анексії АР Крим. Вирішується питання щодо порушення ще одного кримінального провадження за ознаками злочину, передбаченого ст. 111 Кримінального кодексу України.

Прес-центр СБ України
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: