Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

На Чернігівщині мер оголосив фотополювання на «засранців»

Весняна фотоакція «Сфоткай засранця» – так назвав свою ініціативу міський голова Корюківки Ратан Ахмедов. Умови відповідної акції він описав у місцевій спільноті в соцмережі. «Ви молода, гарно вихована та чемна людина і у Вас є смартфон із хорошою фотокамерою? Якщо так, тоді запрошую...

 
Весняна фотоакція «Сфоткай засранця» – так назвав свою ініціативу міський голова Корюківки Ратан Ахмедов. Умови відповідної акції він описав у місцевій спільноті в соцмережі. «Ви молода, гарно вихована та чемна людина і у Вас є смартфон із хорошою фотокамерою? Якщо так, тоді запрошую взяти участь в акції «Сфоткай засранця».

Якщо в місті Корюківка Ви стали свідком, як засранці викидають побутове сміття (об’ємні пакети, сумки, інші ємності) в урни, що стоять по місту, складають десь під дерево/стінку/куточок… негайно діставайте камеру й увіковічніть цей подвиг на фото. З

роблені фото надсилайте мені в особисті повідомлення», – написав мер. За такі дії чиновник обіцяє «+100500 лвл в карму», а автори якісних фото отримають додатковий бонус – 50 грн поповнення рахунка свого смартфона.

«Фото мають бути читабельними, хорошої роздільної здатності, щоб можна було ідентифікувати засранців», – наголосив Ратан Ахмедов.

Він також гарантує анонімність авторам і окремо пояснює, хто такі «засранці» та як їх ідентифікувати. «Засранці – це такі істоти, які ззовні схожі на людей, проте, на відміну від них, вони продукти своєї життєдіяльності розкидають як попало і де попало, таким чином створюють дискомфорт людям. Роблять вони це, попри те, що люди забезпечили засранцям регулярне вивезення сміття.

Що цікаво, засранці колись також були людьми і навіть можуть ними знову стати», – так оптимістично закінчує своє повідомлення міський голова. До речі, місцеві жителі Корюківки активно відреагували на допис, жваво коментують і перепощують його.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: