Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Порошенко назвав дві причини можливого погіршення ситуації в країні

Президент Петро Порошенко вважає, що найважчий період Україна вже пройшла, але ситуацію можуть дестабілізувати нова фаза агресії Росії або дії вітчизняних політиків-популістів. Про це він заявив на відкритті оновленої дитячої обласної лікарні в Кропивницькому, повідомляє «Слово і Діло».

 

Президент Петро Порошенко вважає, що найважчий період Україна вже пройшла, але ситуацію можуть дестабілізувати нова фаза агресії Росії або дії вітчизняних політиків-популістів.

Про це він заявив на відкритті оновленої дитячої обласної лікарні в Кропивницькому, повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на прес-службу глави держави.

«Ви бачите, що зміни відбуваються, незважаючи на те, що усім нелегко. Але я можу твердо наголосити – найважче вже позаду. Країна витримала ці випробування. Український народ із честю продемонстрував свою здатність об’єднатися, протистояти агресору і в умовах війни забезпечити ефективний розвиток», – сказав Порошенко.

У той же час він зазначив, що «точку неповернення» країна ще не пройшла і назвав можливі причини погіршення обстановки.

«Відкотити назад нас можуть як спровоковане Росією відновлення гарячої фази війни, так і дії політиків-популістів, які дестабілізуючи ситуацію всередині країни, здатні звести нанівець всі наші зусилля», – зазначив президент.

Порошенко підкреслив, що такі дії по деморалізації суспільства небезпечні, і він робить все можливе, щоб запобігти такому сценарію.

Нагадаємо, 21 серпня Порошенко розповів, чого він чекає від переговорів з міністром оборони США Джеймсом Меттісом. Раніше голова Пентагону озвучив основні теми, яких збирається торкнутися в розмові з Порошенком.
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: