Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Суржик - геть!: Черкаський програміст придумав, як заговорити чистою українською мовою

Максим Тимчій розробив лінгвістико-культурологічний мобільний додаток, який є безкоштовним і доступний користувачам двох операційних систем Android та iOS. Громадянам, які хочуть навчитися говорити українською без суржика, допоможе безкоштовний мобільний додаток...

 
Максим Тимчій розробив лінгвістико-культурологічний мобільний додаток, який є безкоштовним і доступний користувачам двох операційних систем Android та iOS.

Громадянам, які хочуть навчитися говорити українською без суржика, допоможе безкоштовний мобільний додаток, створений програмістом із Черкас Максимом Тимчієм. Про це розповідається на сайті Україна молода, інформують Патріоти України.

З допомогою цієї програми усім охочим буде цікаво, легко і швидко виключити зі свого мовлення суржик.

"Ми вже презентували лінгвістико-культурологічний мобільний додаток "Р.І.Д". А метою нашого проекту є популяризація української культури та слова", – розповідає засновник цього унікального проекту Максим Тимчій.

За його словами, щодня кожен користувач отримує змогу збагатити свій словниковий запас трьома колоритними словами, здобути за це ігрову валюту – "пісок часу" та обміняти її на історії "Книги Роду".

"Також мобільний додаток – це не лише можливість дізнатися щось нове, а й спосіб випробувати себе, змагаючись із іншими учасниками, адже рівень просування кожного з користувачів залежатиме від його рівня активності й бажання розвиватися", – пояснює Максим Тимчій.

Проект, наголошує він, цілковито волонтерський. І нині команда тих, хто постійно працює над мобільною новинкою, нараховує близько 10 людей.

"Проте ми завжди відкриті новим знайомствам та ініціативності", – запевняє автор мобільного додатку, який "вбиває" суржик, і підсумовує: мобільний додаток доступний користувачам двох операційних систем Android та iOS, він є у вільному доступі.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: