Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Сутички в Єревані: багато поранених і зведення барикад

Під час зіткнень з протестувальниками багато поліцейських зазнали поранень. Постраждалі є і серед мітингувальників. Про це заявив заступник голови вірменської поліції Самвел Ованесян, передають "Новини-Вірменія". В одну з лікарень Єревана доставлені 13 поранених в результаті зіткнень...

 

Під час зіткнень з протестувальниками багато поліцейських зазнали поранень. Постраждалі є і серед мітингувальників.

Про це заявив заступник голови вірменської поліції Самвел Ованесян, передають "Новини-Вірменія".

В одну з лікарень Єревана доставлені 13 поранених в результаті зіткнень, 11 з них поліцейські.

"Стан двох оцінюється як важкий. Один отримав травму голови і струс мозку. Ще один поліцейський отримав отруєння газом", – повідомили лікарі.

Мітингувальники під будівлею захопленого поста патрульно-постової служби в Єревані зміцнюють барикади на проспекті Тигран Меца.

Вони використовують сміттєві контейнери, лавки, і навіть старий холодильник. Машинам доводиться об'їжджати проспект. Мітингувальники пропускають лише машини швидкої допомоги.

У мережі з'явилися фото і відео сутичок між поліцією та мітингувальниками.

Нагадаємо, увечері 20 липня поліція застосувала шумові гранати, щоб розігнати мітинг біля захопленої будівлі полку патрульно-постової служби у Єревані. Активісти кидали в поліцейських каміння і погрожували розправою.

Як відомо, вранці 17 липня група озброєних осіб проникла на територію полку патрульно-постової служби поліції у Єревані і захопила заручників. Під час атаки загинув полковник поліції, ще четверо правоохоронців зазнали вогнепальних поранень. До 20 липня вдалося звільнити п'ятьох заручників.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: