Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

У Запоріжжі викрали 5-річну дівчинку калушанки, яку згвалтували і вбили

24 травня рано-вранці травня невідомий чоловік за кермом автомобіля “Жигулі” зупинився біля приватного будинку і попросив показати йому дорогу. Лариса Похилюк разом з онукою Єлизаветою сіли в легковий автомобіль, щоб показати дорогу і по шляху потрапити на прийом до лікаря в поліклініці

 
У Запоріжжі 24 травня 2016-го року в Шевченківському районі було викрадено 5-річну Єлизавету Волинець.

24 травня рано-вранці травня невідомий чоловік за кермом автомобіля “Жигулі” зупинився біля приватного будинку і попросив показати йому дорогу. Лариса Похилюк разом з онукою Єлизаветою сіли в легковий автомобіль, щоб показати дорогу і по шляху потрапити на прийом до лікаря в поліклініці, інформує zabor.zp.ua
.


Коли їх везли в машині, бабусю звернула увагу, що везуть їх не в тому напрямку. Коли вона про це завила, то почула погрози на свою адресу.


Дитину і бабусю завели до підвалу якоїсь будівлі. Дівчинку відвезли на автомобілі в невідомому напрямку, а бабусю кілька годин тримали в підвалі.


Двоє чоловіків вимагали, щоб вона повідомила, де знаходиться її другий 2-річний онук.


До жінки застосовували тортури, у неї залишилися гематоми на тілі. Після того, як зловмисники звільнили Ларису Похилюк, вона звернулася в правоохоронні органи. 26 травня Лариса Похилюк звернулася в прокуратуру зі скаргою.


Дворічний онук в даний час знаходиться в безпечному місці зі своїм рідним батьком.


Взимку мати двох дітей калушанка Юлія Волинець була згвалтована і по-звірячому вбита на Західній Україні. Вона дісталася туди автостопом і дітей залишила у свекрухи в Запоріжжі. Попутник жінки, за версією правоохоронців, по-звірячому з нею розправився.


Бабуся дівчинки, яка після смерті їх матері, є опікуном дітей, вважає, що їх хочуть вкрасти. При цьому ще за життя їхньої матері їх намагалася ховати і чогось боялася.


Як повідомляли ”Вікна”, у Львові затримали вбивцю й ґвалтівника 26-річної калушанки.


Зловмисник обманом заманив жертву у лісосмугу, де зґвалтував її, а після того як вона повідомила про свій намір звернутись із заявою у поліцію, зґвалтував у неприродній спосіб, використовуючи різні предмети. Від отриманих травм та больового шоку жінка померла на місці події.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: