Завантаження ...

У Києві вагітна жінка, захищаючись, зарізала нападника

В столиці України 30-річна жінка близько 4-ї години ранку поверталася від подруги. Коли проходила біля зупинки громадського транспорту, до неї підійшов незнайомець і запропонував випити по чарці. Жінка відмовилася, пояснивши це тим, що знаходиться на третьому місяці...

 
У Києві вагітна жінка, захищаючись, зарізала нападника У Києві вагітна жінка, захищаючись, зарізала нападника

В столиці України 30-річна жінка близько 4-ї години ранку поверталася від подруги. Коли проходила біля зупинки громадського транспорту, до неї підійшов незнайомець і запропонував випити по чарці.

Жінка відмовилася, пояснивши це тим, що знаходиться на третьому місяці вагітності. У результаті нетверезий «залицяльник» дістав із кишені ніж та, погрожуючи ним, став бити вагітну.

Захищаючись, жінка перехопила ніж у нелюда та вдарила його у груди. Зрозумівши, що накоїла, вона намагалася врятувати чоловіка, а потім, перелякавшись, втекла.

Близько 7-ї ранку на зупинці громадського транспорту перехожі знайшли мертвого чоловіка та зателефонували у міліцію.

Правоохоронці встановили особу померлого. Ним виявився 43-річний киянин, який у минулому був засуджений за вбивство дівчини у Оболонському районі столиці.

У ході оперативно-розшукових заходів правоохоронці затримали уродженку Дніпропетровської області. За цим фактом відкрили кримінальне провадження за ст.118 (Умисне вбивство при перевищенні меж необхідної оборони) КК України.

Жінці загрожує покарання - до двох років позбавлення волі.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями:
мрия