Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

З 1 червня Польща закриває кордон для фур із РФ та Білорусі

З 1 червня Польща закриває кордон для фур із РФ та Білорусі  фото

Польща з 1 червня запроваджує заборону на в'їзд з білоруської території вантажних автомобілів, зареєстрованих у Білорусі та Росії.

Про це заявило польське Міністерство внутрішніх справ.

"Польща з 1 червня призупинить вантажний рух для зареєстрованих у Росії та Білорусі вантажівок і трейлерів, які намагаються перетнути кордон із Білоруссю", - йдеться у повідомленні. 

Як повідомляли Українські Новини, Польща з вівторка, 21 лютого, обмежила на кордоні з Білоруссю рух для вантажівок на пункті пропуску Кукурики – Козловичі.

На території Білорусі зараз перебувають кілька тисяч російських військовослужбовців, тоді як декілька місяців тому чисельність російських військ там досягала десяти тисяч. 

У четвер, 25 травня, Росія та Білорусь підписали документи про розміщення російської ядерної зброї на білоруській території.

25 березня 2023 року російський диктатор Володимир Путін заявив, що Росія розмістить свою ядерну зброю на території Білорусі. За його словами, приводом для такого кроку стала заява Великої Британії про постачання Україні боєприпасів зі збідненим ураном. Російський президент заявив, що 1 липня закінчиться будівництво спеціального сховища для тактичної ядерної зброї на території Білорусі.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: