Завантаження ...

"Ми навіть Кремль не втримаємо", - терорист Гіркін

"Ми навіть Кремль не втримаємо", - терорист Гіркін фото

Терорист і міжнародний злочинець Ігор Гіркін (Стрєлков) знову занив про те, що Росія зазнає поразки на полі бою. Він стверджує, що якщо стратегія ЗС РФ не зміниться, то незабаром окупанти "не втримають" навіть міста на території Російської Федерації і сам Кремль.

Про це колишній так званий міністр оборони "ДНР" заявив у новому відео, записаному для свого блогу. Цікаво, що фрагментом цього ролика поділився навіть російський пропагандистський Telegram-канал (щоб подивитися відео, доскрольте сторінку до кінця).

"Якщо ми воюватимемо так далі, то ми і Ростов-на-Дону не втримаємо через рочок!" – заявив ексглавар "Донецької народної республіки".

Він сподівається, що загарбникам, можливо, вдасться вести оборону, коли українські воїни почнуть очікуваний контрнаступ. Однак це, звичайно, лише мрії пропагандиста.

Гіркін продовжив: "Але в перспективі, наголошую, якщо ми продовжимо воювати, точніше "спецоперувати" далі так, як ми "спецоперуємо" зараз, ми не втримаємо нічого. Навіть Кремль не втримаємо з часом!".

Терорист сердито заявив, що вище керівництво РФ не відреагувало належним чином навіть на атаку по Кремлю, здійснену двома дронами в ніч проти 3 травня.

Як повідомлялося раніше, Гіркін також визнав, що український удар по колишньому Луганському вищому військовому авіаційному училищу штурманів, завданий 15 травня, був вдалим. У будівлі, яку уразили авіаційні ракети, був пункт розташування російських окупаційних військ.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями:
мрия