Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Володимир Зеленський закликав студентів європейських вишів взяти участь у відбудові України після війни

Володимир Зеленський закликав студентів європейських вишів взяти участь у відбудові України після війни фото

Під час зустрічі з представниками Альянсу європейських університетів EUniWell, Президент Володимир Зеленський заявив про запрошення студентів європейських вишів узяти участь у процесі відновлення України після закінчення війни.

"Укрінформ" передає, Зеленський зазначив, що Україна, будучи майбутнім повноправним членом ЄС, потребує реставрації, оскільки багато міст і громад постраждали від військових дій.

Президент наголосив на важливості допомоги, роботи та внеску в оновлення України, запрошуючи енергійних студентів з їхніми ідеями та знаннями. Зеленський також наголосив, що війна має завершитися виведенням російських військ, а не перетворитися на заморожений конфлікт у Європі.

Україна, за словами президента, є стіною між автократією та демократією, і її існування як опори демократичного світу є важливим.

Зеленський насамкінець наголосив, що українці впораються на полі бою, і закликав європейське співтовариство тиснути на свої суспільства і політичних лідерів, щоб забезпечити єдність у допомозі та підтримці України, включно з потужними санкціями проти Росії, постачанням зброї без затримок і повною підтримкою в інформаційному просторі.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: