Завантаження ...

Відео священника, що танцює, підірвало TikTok

Відео священника, що танцює, підірвало TikTok фото

Журналісти знайшли героя відео, яке набрало погад 10 млн переглядів в соцмережі.

На Великдень у мережі завірусилося відео, на якому священнослужитель танцює біля церкви під пісню «Скоро вже буде Паска». За три дні відео набрало понад 10 млн переглядів, тисячі коментарів від вкрай негативних про «безбожників, в яких нічого святого» до позитивних накшталт «такий сучасний батюшка, що й до церкви ходити захотілося».

 

Церкву, на фоні якої витанцьовує священнослужитель, швидко впізнали – це храм у селі Святопетрівське під Києвом, повідомляє ТСН. Тут вже понад 20 років править отець Михайло. На Великдень, каже, спокійно звершував літургію і тут несподіванка. «Підійшла до мене регент хору і каже, що подивиться, отець Михайло, наш храм попав із батюшкою. Всі не зрозуміли, що за батюшка. Всі почали перераховувати, що такого батюшки немає», – розповідає протоієрей Михайло.

Він декілька разів передивився відео і згадав, як три роки тому у його церкві знімали кіно. «Танцюючий священник» – відомий байкер Ашот Арушанов. Він організовує мотофестивалі «Тарасова гора». Неочікувана слава, каже, звалилася, коли невміло запостив перше відео у TikTok. Блогер каже, що планував підписати, що це зйомки, однак зміг повідомити про це лише в коментарях. «Люди писали: «Ой, шкода зібралася до вас на сповідь». Що я там поганого зробив? Нікого не осквернив, почуття вірян не зачепив», – виправдовується чоловік.

Ашот Арушанов приїхав в храм та зустрівся з отцем Михайлом. «Радий вас бачити на території. Навіть сам блаженніший Епіфаній написав, що за батюшка, я трошки пожартував, що перейшов з МП у ПЦУ та й танцює з радості», – ділиться з гостем священник.

Згадують, що три роки тому цю церкву обрали для зйомок, бо вона зовні нагадувала храм на Донеччині. Тамтешнього священника й грав актор Арушанов, а у перерві трішки врізав танцем. 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями:
мрия