Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Народний артист України у стані алкогольного сп'яніння влаштував ДТП: є потерпілий

Народний артист України у стані алкогольного сп'яніння влаштував ДТП: є потерпілий фото

Аварія сталася у вівторок, 4 квітня, приблизно о 23:15. Син легендарного українського актора Богдана Ступки - Остап Ступка, у стані сильного алкогольного сп'яніння влаштував ДТП у Голосіївському районі Києва.

Народний артист України на своєму автомобілі Range Rover влетів у припарковану іномарку Mitsubishi, усередині якої на той момент був 38-річний водій. Про це OBOZREVATEL стало відомо з власних джерел. 

"Аварія сталась на вулиці Федорова. Машина, за кермом якої перебував Остап Ступка, протаранила легковик, у якому сидів 38-річний чоловік... Слідчі з розслідування ДТП столичного главку поліції встановили, що водій виїхав на зустрічну смугу та в’їхав в припаркований транспортний засіб", – повідомив наш співрозмовник. 

Чоловік із Mitsubishi отримав серйозні травми та був госпіталізований на "швидкій" до лікарні. Тим часом Ступку відправили до відділення поліції, щоб перевірити його на наявність алкоголю у крові. Попередньо він, як стверджують деякі інсайдери в ЗМІ, намагався "вирішити питання" з правоохоронцями, проте все одно поїхав до ізолятора.

Алкотестер показав, що рівень алкоголю в крові зірки становить 1,62 проміле при нормі 0,3.

Остап Ступка влаштував ДТП у Києві. Джерело: Скриншот

Від проходження медичного огляду син легендарного Богдана Ступки відмовився.

"За даним фактом слідчими поліції Києва розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286-1 Кримінального кодексу України – порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк до трьох років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк від трьох до п’яти років", – уточнює пресслужба поліції Києва. 

Усі обставини та деталі ДТП з'ясовуються.

Як писав OBOZREVATEL раніше, легендарний актор та семиразовий переможець конкурсу "Містер Олімпія" Арнольд Шварценеггер потрапив у велику аварію в одному з районів Лос-Анджелеса. Його позашляховик GMC Yukon врізався у Toyota Prius та заїхав їй на капот.

Фото з відкритих джерел

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: