Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Шейкер для коктейлів – незамінний інструмент для приготування незвичайних напоїв

Шейкер для коктейлів – незамінний інструмент для приготування незвичайних напоїв фото

У світі коктейлів існує безліч варіантів напоїв, які можуть задовольнити смакові уподобання будь-якої людини. Від класичних коктейлів, таких як Мартіні та Дайкірі, до сучасних коктейлів на основі фруктів та ягід. Бари, ресторани та клуби по всьому світу пропонують свої ексклюзивні коктейлі, що дозволяє кожному гостю знайти свій улюблений напій. Також цінителі коктейлів можуть мати свої власні домашні бари. Одним із чи не головних атрибутів як комерційного, так і домашнього бару є спеціальний шейкер для коктейлів.

Шейкер для коктейлів дозволяє змішувати інгредієнти напою для отримання однорідної текстури. Також шейкер здатний зберігати холод чи тепло напою за рахунок матеріалу, з якого він виготовлений. Купить шейкер для коктейлей можна будь-якого об'єму та виду. Професійні бармени зазвичай мають у своєму арсеналі досить широкий вибір різноманітних шейкерів, які дозволяють робити будь-які коктейлі.

Які коктейлі можна приготувати за допомогою шейкеру

Щоб приготувати коктейль, необхідно спочатку підготувати всі необхідні інгредієнти і, звичайно, спеціальний шейкер для коктейлів. Далі необхідно помістити всі інгредієнти у шейкер відповідно до встановлених у рецепті пропорцій. У шейкер також можна додати лід і добре струсити. Після змішування наливати напій в келих або склянку необхідно через спеціальне сито і прикрашати за бажанням.

Майже абсолютну більшість коктейлів роблять за допомогою шейкерів. Наприклад:

  • Мартіні;
  • Маргарита;
  • Дайкірі;
  • Космополітен;
  • Мохіто;
  • Негроні;
  • Манхеттен і т.д.

І це далеко не повний перелік напоїв, для приготування яких потрібен шейкер. Тому, якщо Ви є поціновувачем смачних напоїв або барменом-початківцем, радимо обов'язково купити шейкер для коктейлів.

Де придбати професійний шейкер для коктейлів

Готувати коктейлі потрібно, використовуючи тільки найкращі інгредієнти, професійні пристрої, посуд і особливо шейкери. В інтернет-магазині Petrovka HoReCa можна купити шейкери для коктейлів різних типів та розмірів.

Також, крім шейкерів, у Petrovka HoReCa можна придбати джиггери, стрейнери, мадлери та безліч іншого барного інвентарю. Оформити замовлення можна онлайн або за телефоном +38067384-64-90.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: