Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

"За Джанкой" - росіяни відправили "послання" для дітей на дроні, який атакував ліцей у Ржищеві (фото, відео)

"За Джанкой"  - росіяни відправили "послання" для дітей на дроні, який атакував ліцей у Ржищеві (фото, відео) фото

російські терористи, що атакувавли Ржищів "Шахідами", залишили цинічне послання для дітей. Так окупанти помститися за "бавовну" в Джанкої.

Віктор Гордієнко, директор ліцею у Ржищеві, який постраждав від атаки "Шахідів", розповів, що росіяни залишили послання для дітей, які жили в гуртожитку. На "Шахіді" окупанти написали "За Джанкой".

 

Напис "За Джанкой" знайшли на уламку "Шахіда"

Відповідний напис помітили на уламку одного з дронів-камікадзе, який атакував Ржищів вночі 22 березня.

Уламок "Шахіда", який атакував Ржищів 22 березня 2023 / Скриншот з ефіру телемарафону

 

Що сталося у Джанкої

  • Пізно ввечері 20 березня прогриміли вибухи в окупованому Джанкої. На відео, які публікували в мережі, було чутно, що Джанкой, ймовірно, атакують дрони.
  • У Головному управління розвідки повідомили, що вибухи в Джанкої знищили російські ракети "Калібр НК". Росія не зможе відновити ці "Калібри".
  • Керівниця об'єднаного координаційного пресцентру Сил охорони та оборони Півдня Наталія Гуменюк повідомила, що вибухи в Джанкої пошкодили вузлову станцію. Йдеться про залізничну станцію.
  • Гуменюк констатувала, що внаслідок "бавовни" в Джанкої у росіян виникли логістичні проблеми. Росія наразі не може використовувати цей транспортний шлях.
  • Виконувач обов'язків начальника Головного управління бойових ударних систем Генштабу ЗСУ Сергій Баранов заявив, що метою вибухів у Джанкої було повне або часткове зупинення логістичного забезпечення угруповань росіян у захоплених регіонах Запорізької та Херсонської областей.

Росіяни атакували Ржищів: що відомо

Російські військові вночі 22 березня "Шахідами" атакували місто Ржищів у Київській області. Окупаційні війська спрямували на ліцей і гуртожитки відразу чотири дрони-камікадзе.

О 00:52 23 березня роботи по розбору завалів на території Ржищівського професійного ліцею завершено. Унаслідок нічної атаки "Шахідами" відомо про 9 загиблих.

Усього вночі 22 березня Росія випустила по Україні 21 "Шахід" з північного напрямку. Українським захисникам вдалося збити 16 дронів.

 

У соцмережах виклали момент вибуху гуртожитку на Київщині

Увага, на відео присутня ненормативна лексика!

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: