Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Вперше в історії конкурсу "Міс Всесвіт-2022" переміг національний костюм українки Вікторії Апанасенко

Вперше в історії конкурсу "Міс Всесвіт-2022" переміг  національний костюм українки Вікторії Апанасенко  фото

Українка Вікторія Апанасенко перемогла у конкурсі національних костюмів на "Міс Всесвіт-2022". Дівчина продемонструвала образ "Воїна світла".

Через два місяці після коронації міжнародний конкурс краси оголосив переможницю у категорії найкращих національних костюмів. Вперше в історії цю перемогу отримала Україна. 

Найбільше голосів від глядачів отримала Вікторія Апанасенко, яка представляла нашу країну. У своєму Instagram дівчина відреагувала на перемогу і поділилася емоціями. Вона написала:

Цей костюм – моє серце і душа. Вперше за всю історію "Міс Всесвіт" Україна виграла головну нагороду за національний костюм

Фото: crystal.viktoria/instagram

Авторкою образу "Воїн світла" стала дизайнерка Леся Патока. Це була біла сукня з вишитим орнаментом і пишними рукавами. Важливою деталлю став комбінезон, що символізував броню, та головний убір у вигляді колосків.

Найбільшою родзинкою образу вважаються механічні крила у синьо-золотих обладунках та меч. Символіка вбрання досить чітка та зрозуміла. Дівчина розповіла:

Костюм "Воїн світла" – це уособлення внутрішньої сили українців, нашої сміливості та любові до свободи, яка тече в наших жилах. Створюючи цей костюм, ми хотіли втілити ідею про те, що війна не може зламати нашу силу і знебарвити наші серця. Навіть палаюча, Україна відродиться, як фенікс, і засяє яскравими барвами!

Нагадаємо, що українці на "Міс Всесвіт" не дозволили розповісти про війну. Вікторія поділилася враженнями від спілкування з іноземними журналістами.

Міс Україна Всесвіт" продала крила культового костюма, щоб допомогти ЗСУ

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: