Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Мітинг при свічках, з прапорами у церкві – у країнах світу пройшли акції на підтримку України (фото)

Мітинг при свічках, з прапорами у церкві – у країнах світу пройшли акції на підтримку України (фото) фото

Весь цивілізований демократичний світ підтримує Україну. У ці дні, до річниці повномасштабної війни росіїї проти України і незламності нашого народу, у різних країнах проходили різноманітні мітинги та акції проти агресії рф, на підтримку нашої країни.

Журналісти зібрали фото тільки деяких яскравих акцій у різних містах світу, якими ділились люди у "Фейсбуку". Серед них є й наші земляки, які тимчасово там живуть.

Атланта, США

365 людей з 365 плакатами, по одному на кожен день року війни в Україні,  вишикувалися в гігантські цифри вишикувалися  на газоні Piedmont Park у місті Атланта.

На акцію підтримки України в Атланті прийшли жителі Полог, які зараз там знаходяться. (Їх рідне місто тимчасово окуповано з 6 березня минулого року). Вони єдині, хто цьому заході написав на прапорі назву свого міста.

Рим, Італія

У столиці Італії відбулись мітинг зі свічками і мітинг-хода проти повномасштабної російської війни в Україні.

Токио, Япония

Молитва японського буддистського монаху за мир в Україні біля Посольства України в Токіо після відкриття виставки української фотохудожниці Вєри Бланш, присвяченій війні росії проти нашої країни.

Вашингтон, США

Нью-Йорк, США

Цюрих, Швейцария

Цюрих, Швейцарія

Хода, мітинг, молитва за Україну у найбільшому храмі Цюриху з промовою пастора і концертом - така акція підтримки і солідарності проходила у Цюриху. А ще запалювали свічки, які виклали у формі Тризубу та мапи України.

Дармштадт, Німеччина


Дрезден, Німеччина

Відень, Австрія

Крім того будівлі по всьому світу засяяли кольорами українського прапору на знак підтримки України.

Лондон, Англія

Париж, Франція

Сідней, Австралія

,

Берлін, Німеччина

 

Фото Максима Поляшенка. Катерини Єгорової, Віри Бланш, Анастасії Нікі, Олени Сперанської, Артура Згурова, Еріки Равіч, Світлани Мінакової, Наталії Маренко, Олени Гулой, Sadiq Khan та зі сторінки Міністерства закордонних справ України / MFA of Ukraine у "Фейсбук"

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: