Завантаження ...

У Мінську білоруси підняли прапор України

У Мінську білоруси підняли прапор України  фото

На знак підтримки українців, які вже рік відстоюють свою свободу та незалежність у повномасштабній війні проти Росії, у столиці Білорусі підняли державний прапор України.

Про це повідомляє моніторинговий канал Мотолько Помоги.

Прапор України було піднято на даху однієї з багатоповерхівок Мінська.

"Білоруси підняли прапор України на знак солідарності з українським народом у Мінську. Живе Білорусь! Слава Україні!", - йдеться у повідомленні.

 

 

У той же час законно обраний президент Білорусі Світлана Тихановська закликала білорусів за кордоном вийти сьогодні на антивоєнні мітинги на знак солідарності з народом України.

За її словами, у самій Білорусі, де за жовто-блакитні стрічки заарештовують, а за пісні гурту "Океан Ельзи" переслідують, не можна виходити з державними прапорами України та Білорусії, проте це можна зробити за кордоном.

 
 

Наразі білоруси всередині країни та за кордоном розгорнули справжній антивоєнний рух: залізничні партизани, збирання та передача інформації про пересування ворожої військової техніки, інформаційна робота, перерахувала лідер опозиції, зазначивши, що абсолютна більшість білорусів взяли бік України.

 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями:
мрия