Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

До кордонів Чернігівської області стягують окупантів у формі ЗСУ, - ОК "Північ"

До кордонів Чернігівської області стягують окупантів у формі ЗСУ, - ОК "Північ" фото

РФ готує провокацію на 24 лютого. В ОК «Північ» повідомили про рух колон ворожої військової техніки в районі кордону із Чернігівською областю.

До річниці повномасштабного російського вторгнення на територію України 24 лютого загарбники можуть готувати низку чергових провокацій. Цього разу їхньою метою, ймовірно, може стати звинувачення українських військових у порушенні територіальної цілісності.

Однією з основних ознак підготовки росіян до провокації, про що свідчать дані розвідки, є пересування колон військової техніки окупантів без розпізнавальних знаків у районі кордону з Чернігівською областю. Крім того, загарбники одягнені у піксельну форму, яка схожа на ту, що є у воїнів ЗСУ. Про це повідомили у Telegram-каналі оперативного командування "Північ".

"Зазначаємо, що Сили оборони Сіверщини тримають ситуацію під контролем і, на відміну від військ противника, ніколи не вдавалися до провокацій і не мають подібного на меті", — йдеться у повідомленні.

Також в ОК "Північ" додали, що наші воїни не зазіхають на чужі території, а займаються виключно захистом своєї рідної землі від російських окупантів.

Секретар РНБО Олексій Данілов повідомив, що пересування військ РФ на кордоні з Чернігівської області не має відношення до можливого нового наступу окупантів.

Читайте також: Рух окупантів на кордоні з Чернігівською областю не має відношення до наступу — Данілов

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: