Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

«Укрпошта» вводить в обіг нову марку «ПТН ПНХ!»

«Укрпошта» вводить в обіг нову марку «ПТН ПНХ!» фото

«Укрпошта» анонсувала випуск поштової марки «ПТН ПНХ!», що відбудеться 24 лютого . Марку присвячено річниці повномасштабної війни Росії проти України. 2022 став для України роком тривожних ночей та болісних втрат, роком запеклої боротьби та сміливості. Нова поштова марка – благодійна. Кожен, хто придбає марку «ПТН ПНХ!» стає учасником благодійного проєкту.

Про це повідомляє пресслужба «Укрпошти».

«На поштовому випуску представлено одне з семи графіті всесвітньо відомого вуличного художника та політичного активіста Бенксі, створених ним анонімно в Україні в 2022 році. Графіті з дзюдоїстом, відправленим в нокаут, художник намалював на стіні зруйнованого будинку у смт Бородянка Київської області»,- йдеться у повідомленні.

Повідомляється, що нова поштова марка – благодійна. Кожен, хто придбає марку «ПТН ПНХ!» стає учасником благодійного проєкту.

Тираж поштової марки – 1 500 000 примірників або 250 тисяч маркових аркушів. Вартість маркового аркуша – 180 грн., з яких 42 грн. – благодійний внесок.

До марок також буде випущено конверт «Перший день», художній конверт, картку, а також тематичний світшот.

Придбати поштовий випуск «ПТН ПНХ!» можна у відділеннях «Укрпошти» та на офіційних магазинах Укрпошти на маркетплейсах, починаючи з 24 лютого. Оформити передзамовлення можна, починаючи з 20 лютого, в офіційному онлайн-магазині Укрпошти.

На передзамовлення діють обмеження до 10 поштових марок на одне замовлення.

 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: