Завантаження ...

Зеленському - 45!

Зеленському - 45! фото

Дружина президента України розповіла, як він змінився за цей рік.

Сьогодні, 25 січня, президенту України Володимиру Зеленському, виповнилося 45 років. Його дружина однією з перших опублікувала привітання з днем народження на своїй сторінці в Instagram.

"Мене часто запитують про те, як ти змінився за цей рік. І я завжди відповідаю: "Не змінився. Він той самий. Той самий хлопець, якого я зустріла, коли нам було по сімнадцять". Але насправді дещо змінилося: ти набагато менше усміхаєшся нині. Наприклад, так, як на цьому фото… Я бажаю тобі більше причин для усмішки. І ти знаєш, що для цього треба. Ми всі знаємо", - написала Олена Зеленська.

Вона також написала, що бажає Зеленському здоров'я. Окрім цього, Зеленська попросила чоловіка про те, щоб вона завжди мала можливість посміхатися поруч із ним.

Зеленська ніжно привітала чоловіка з днем народження / фото instagram Олени Зеленської
Зеленська ніжно привітала чоловіка з днем народження / фото instagram Олени Зеленської

 

"Впертості в тебе вистачить. Головне – щоб вистачило здоров’я. Тож будь здоровий, будь ласка! Я хочу усміхатися разом із тобою завжди. Подаруй мені цю можливість!", - додала Зеленська.

Володимир та Олена Зеленські: що відомо про їхній шлюб

Володимир Зеленський одружився на Олені Кияшко (дівоче прізвище Зеленської) у 2003 році. До цього вони зустрічалися приблизно 8 років. У шлюбі в Зеленських з'явилися двоє дітей. У 2004 році Олена Зеленська народила доньку, її назвали Олександрою. У 2013 році вона народила сина, хлопчика назвали Кирилом.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями:
мрия