Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Комендантська година у новорічну ніч: які обмеження діятимуть

Комендантська година у новорічну ніч: які  обмеження діятимуть фото

Під час святкування Нового року у Києві скасовувати комендантську годину не будуть. Цього року на тлі війни діятимуть суворі обмеження, тож жодних пишних традиційних святкувань не передбачається.

Про це заявив заступник київського міського голови Володимир Бондаренко.

Цього року ялинку на Софіївській площі у Києві встановили у День Святого Миколая. Вона підсвічена у жовто-блакитні кольори та прикрашена фігурками білих ангелів, а на верхівці видніється герб України. Нижню частину ялинки оформлено стендами з прапорами країн, які допомагають Києву впоратися з викликами та наслідками війни.

Назвали новорічну красуню "Ялинкою незламності", як і всі ялинки в інших містах України.

12-метрову ялинку на Софіївській площі прикрасили енергозберігаючими гірляндами, що світяться від генератора. Ялинка не підсвічуватиметься лише під час повітряних тривог.

Масових розважальних заходів, фудкортів, ярмарків та атракціонів на Софійській площі цього року не буде.

Через війну цього року в українців не буде трьох додаткових вихідних на різдвяно-новорічні свята. 1 січня випадає на неділю, і без цього вихідний день. Понеділок, 2 січня, буде 2023 року робочим днем. У мирний час цей день був би вихідним, так само як і понеділок, 9 січня (перенесення вихідного із суботи, 7 січня).

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: