Завантаження ...

"Хочу допомогти армії", — 8-річний чернігівець Сергій Мороз передав машину для бійців ОК "Північ"

"Хочу допомогти армії", — 8-річний чернігівець Сергій Мороз передав машину для бійців ОК "Північ" фото

Восьмирічний школяр Сергій Мороз передав машину для розвідки оперативного командування "Північ". Він збирав на неї гроші співом, авто обійшлося у 261 тисячу гривень.

Ключі від автомобіля школяр передав командувачу Віктору Ніколюку і заспівав для нього пісню.

"Я вирішив збирати на машину, бо хочу допомогти армії, щоб наша країна виграла. Співав на цю машину я 25 днів. Було важко, але на ЗСУ я стараюся", — сказав Сергій Мороз.

Вперше Герой України Віктор Ніколюк зустрівся зі школярем Сергієм Морозом півтора місяця тому на Валу в Чернігові. Саме тоді хлопчик пообіцяв, що наступний збір буде на автомобіль для військових. 25 днів співав на вулицях Чернігова, щоб зібрати 261 тисячу гривень на автомобіль.

"На жаль, в ході ведення бойових дій — багато техніки втрачається, тому, дана машина послужить нашому підрозділу задля перемоги над агресором. Найбільш свідома частина нашого суспільства, це саме діти. Вони найкраще розуміють ту загрозу, яка вона є. Ті, які, на жаль, але побували в цій агресії і вони розуміють, що в подальшому не можна допустити. Саме діти є тією рушійною силою, яка допомагає нашим Збройним Силам", — розповів Віктор Ніколюк.

За понад 4 місяці волонтерства, Сергій Мороз зібрав співами загалом 630 тисяч гривень, все віддав на підтримку Збройних Сил України.

"Ми коли першу ціль у 50 тисяч ставили, то я думала - це просто нереально. Багато людей без домівок, без роботи, ситуація складна в місті, але на автівку наспівав. Пишаємось, я ж казала, що він нам ще покаже", — сказала мама школяра Катерина Мороз.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями:
мрия