Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

300-ліття Сковороди: у Мінкульті оприлюднили перелік заходів

300-ліття Сковороди: у Мінкульті оприлюднили перелік заходів  фото

До 300-ліття Григорія Сковороди підготували добірку подій та проєктів, які допоможуть відкрити культового філософа з нового боку.

Добірку подій, присвячених 300-літтю Григорія Сковороди, оприлюднило Міністерство культури та інформаційної політики.
 

У Львівському музеї історії релігії  виставка «Мудрість як зброя» приурочена до відзначення 300-річчя від дня народження Григорія Савича Сковороди.

Обласний організаційно-методичний центр культури і мистецтва запрошує художників та майстрів декоративно-прикладного мистецтва  до Арт-проєкту «Сад мистецьких пісень».

Григорій Савич пропонує написати листа в майбутнє. Собі або дорогій людині. Отримати його зможеш після перемоги України у війні. Детальніше про проєкт тут.

У Кам’янці-Подільському на Хмельниччині  всеукраїнський культурний проєкт «Становлення ідентичності», присвячений 300-річчю від дня народження Григорія Сковороди.

На базі Полтавської політехніки  Всеукраїнська науково-практична конференція «Сучасні рецепції світоглядно-ціннісних орієнтирів Григорія Сковороди».

Корисні матеріали для вчителя до 300-річчя Григорія Сковороди від «Натхненника» можна знайти .

Ресурс «Григорій Сковорода. «Байки харківські»: читаємо, слухаємо, вивчаємо…"  фахівцями Харківської державної наукової бібліотеки імені В. Г. Короленка до 300-річчя від дня народження філософа та письменника Григорія Сковороди.

Відкрита лекція «Філософія самовладання Григорія Сковороди»,  22 листопада 2022 року в онлайн форматі.

Виставковий мистецький проєкт «Світ Сковороди». Детальніше тут.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: