Завантаження ...

"Укренерго" дякує всім, хто сьогодні допомагав енергетикам

"Укренерго" дякує всім, хто сьогодні допомагав енергетикам фото

Економне споживання електроенергії допомогає знизити навантаження на електромережі та дає енергетикам час для ремонту пошкодженого терористичними атаками обладнання.

За інформацією  НЕК "Укренерго" - NPC Ukrenergo, обмеження споживачів, які вводять сьогодні, необхідні саме для того, щоб енергосистема залишалася стабільною.

«Це вимушені заходи, які не є свідченням розвалу енергосистеми, а навпаки, говорять про те, що ми все контролюємо, що відбувається в нашій системі», - сказав голова правління НЕК «Укренерго» Володимир Кудрицький під час ефіру для ICTV.

«Укренерго» має план дій для стабілізації роботи енергосистеми при різних варіантах розвитку подій. В тому числі на випадки, коли енергосистема має працювати в умовах значних руйнувань та збільшення споживання через холода.

Незважаючи на те, що ворог атакує українські енергомережі з перших днів війни, для наших громадян енергетична криза стала помітною лише зараз, після майже восьми місяців війни та безпрецедентного посилення ракетних обстрілів магістральної інфраструктури напередодні зими. Однак все одно українська енергосистема є цілісною і буде залишатися такою.

«Ми вдячні споживачам, за те, що вони відгукуються та намагаються контролювати своє споживання. Важливо не переставати заощаджувати, нам всім потрібно економити не тільки в пікові години споживання. Енергетикам потрібний час для відновлення пошкоджень через ворожі обстріли», - підкреслив Володимир Кудрицький.

«Укренерго» має план дій для стабілізації роботи енергосистеми при різних варіантах розвитку подій. В тому числі на випадки, коли енергосистема має працювати в умовах значних руйнувань та збільшення споживання через холода.

«Ми готові до цього та знаємо, що робити», - наголосив Володимир Кудрицький.

 
 
Також НЕК "Укренерго" висловили вдячність всім, хто допомогав енергетикам у відновленні енергетичної системи.
 

Ми дякуємо всім, хто сьогодні допомагав енергетикам: готувався до вимушених відключень, економив, щоб зменшити їх кількість. Ваша робота дозволяє нам ремонтувати мережі швидше і відновлювати стабільність постачання.

Ми дякуємо і побутовим споживачам, і бізнесу. Це українські компанії, які заявили, що свідомо відмовляються від традиційного для себе освітлення та інших речей у години вечірнього максимум споживання електроенергії:

Нова пошта – перестала підсвічувати вивіски відділень

Comfi – вимкнули телевізори, рекламні екрани та вивіски

 ОККО – зменшили споживання електроенергії в офісах

ПУМБ – вимкнули підсвітку вивісок на відділеннях

 SOСAR Energy Ukraine – зменшили використання світла на заправках та в офісах

 SINEVO – вимикають освітлення, вивісок вітрин та підсвітку лого в приміщеннях

 Київстар – вимикають підсвічення вивісок магазинів

ТРЦ Gulliver – перестало використовувати фасадні телеекрани та оптимізували сситему клімат-контролю, змінили графік освітлення

АЛЛО – перестали користуватися в магазинах енергоємними електроприладами

Епіцентр – знизили яскравість освітлення в торгових залах

АТБ – відмовилися від підсвічування вивісок тощо на фасадах магазинів та освітлення прилеглої території, освітлення приміщень, що не використовуються

 VARUS – відмовився від підсвічування вивісок та холодильників з напоями

 Foxtrot - відключили вивіски та екрани

Ми щиро вдячні тим компаніям, які приєдналися до заклику зменшити споживання електроенергії в пікові години вранці та ввечері. Розуміємо, що не все одразу виходить і можуть бути певні труднощі. Але ми точно знаємо, що разом ми подолаємо будь-яку з них.

 

Долучаємося всі до ощадливого споживання - підтримаємо наших енергетиків! Разом переможемо! Слава Україні!

Читайте також: У Славутичі частину міста аварійно відключили від електроенергії

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями:
мрия