Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Засуджено мешканця Прилук за пропаганду та виправдання війни

Засуджено мешканця Прилук за пропаганду та виправдання війни фото

Прилуцький міськрайонний суд Чернігівської області постановив вирок щодо кримінального провадження по обвинуваченню громадянина А. у вчиненні злочину, передбаченого статтею 436 Кримінального кодексу, як розповсюдження матеріалів із публічними закликами до агресивної війни.

Громадянин, усвідомлюючи злочинність своїх дій, знаходячись за місцем свого проживання в місті Прилуки, за допомогою мобільного телефону та використовуючи особистий профіль у соціальній мережі російського походження, умисно розповсюдив матеріали інших користувачів цієї соціальної мережі, а саме, публікацію, в якій містяться публічні заклики до агресивної війни.

Під час судового розгляду обвинувачений А. повністю визнав свою вину за пред'явленим обвинуваченням. У скоєному щиро розкаюється, шкодує про вчинене, запевняє про недопущення протиправної поведінки в майбутньому та просив пом'якшити міру покарання.

Дослідивши всі матеріали справи, суд визнав обвинуваченого А. винним і призначив йому покарання у виді 3 років позбавлення волі із встановленим іспитовим строком тривалістю в 2 роки.

Вирок суду ще не набрав законної сили.

За повідомленням порталу "Судова влада України"

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: