Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Слідом за петербурзькими, московські депутати просять путіна піти

Слідом за петербурзькими, московські депутати просять путіна піти фото

Через безнадійно застарілі методи управління державою та такі, що не відповідають інтересам РФ, путіна просять піти.

Рада депутатів муніципального округу Ломоносівський у Москві звернулася до президента Росії Володимира Путіна з вимогою піти у відставку. Протокольне рішення депутатів оприлюднили на офіційному сайті округу.

У зверненні зазначається, що після другого терміну Путіна «все пішло наперекосяк», тому для благополуччя РФ необхідна зміна влади.

«Наближаються вибори, і за кілька днів склад нашої Ради зміниться. Ми займали свої посади п'ять років і настав час поступитися ними свіжим людям, з новими ідеями та силами. Дослідження показують, що в країнах із регулярною змінюваністю влади люди в середньому живуть краще і довше, ніж у тих, у яких лідер йде з поста тільки вперед ногами. У вас були хороші реформи в першому і частково другому терміні, але після цього все пішло якось навперекосяк: подвоєння ВВП не трапилося, мінімальна зарплата не зросла до заявлених показників, з Росії масово їдуть розумні і працездатні люди, обіцяної стабільності немає й близько. Риторика, яку використовуєте ви та ваші підлеглі, протягом тривалого часу була пронизана нетерпимістю та агресією, що зрештою фактично відкинуло нашу країну в епоху Холодної війни. Росію знову почали боятися і ненавидіти, ми знову погрожуємо всьому світу ядерною зброєю. У зв'язку з вищевикладеним, просимо: звільнити себе з посади у зв'язку з тим, що ваші погляди, ваша модель управління безнадійно застаріли, і перешкоджають розвитку Росії та її людського потенціалу», – йдеться у зверненні.

Протокольне рішення засідання ради депутатів
 

(для перегляду – натисніть на документ)

Раніше про подібне звернення повідомили муніципальні депутати із Санкт-Петербурга, округ «Смольнінське». Вони планують найближчими днями направити звернення до Держдуми із пропозицією звинуватити Путіна у державній зраді через війну в Україні.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: