Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Кількість постраждалих під час вибуху на Валу у Чернігові зросла до 15 людей

Кількість постраждалих під час вибуху на Валу у Чернігові зросла до 15 людей фото

Кількість постраждалих від вибуху на Валу в Чернігові зросла до 15 людей. Про це повідомили у Чернігівській ОВА.

Повідомлялося, протягом 4 вересня до лікарень міста звернулися ще кілька чернігівців, які під час вибуху перебували поряд із демонстраційним стендом. Наразі відомо, що поранено 8 дітей (віком від 2 до 12 років), двоє з яких перебувають у дитячій лікарні, шестеро дорослих цивільних та один військовий, який нині у військовому шпиталі.

До травматологічного відділення міської лікарні №2 потрапила і мама дворічного хлопчика. За інформацією керівника медичного закладу Владислава Кухаря, стан жінки задовільний. За сприятливих умов її можуть виписати вже через 2-3 дні.

Стан хлопчика стабільно важкий і не дозволяє його транспортувати до Охматдиту. За словами в.о. гендиректорки обласної дитячої лікарні Тетяни Лебедєвої, він досі перебуває у реанімації. Хлопчик отримав осколкове поранення обличчя. Вчора, 3 вересня, його прооперували.

Нагадаємо, 3 вересня о 13:30 на благодійному ярмарку біля художнього музею стався вибух. За даними слідства, під час проведення виставки зброї військовослужбовці територіальної оборони демонстрували цивільним зброю та боєприпаси. Під час демонстрації один з боєприпасів здетонував. Відразу повідомлялося про 8 постраждалих: 4 дітей та 4 дорослих людей.

ДБР розпочало розслідування за фактом поранення дітей у Чернігові на виставці зброї. Відкрито кримінальне провадження за статтею “Порушення правил поводження зі зброєю”.

 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: