Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Вночі РФ атакувала чотири райони Дніпропетровщини, є руйнування, серед постраждалих — троє дітей

Вночі РФ атакувала чотири райони Дніпропетровщини, є руйнування, серед постраждалих — троє дітей фото

У ніч на четвер, 25 серпня, війська РФ атакували чотири райони Дніпропетровської області — Синельниківський, Нікопольський, Криворізький та Дніпровський.

Про це повідомив голова Дніпропетровської обласної військової адміністрації Валентин Резніченко у Telegram.

За його словами, по Синельниківському району після опівночі російські окупанти вдарили чотири рази. У Великомихайлівці зруйновано кілька будинків. Внаслідок атаки постраждали вісім людей, серед них троє дітей. Усіх госпіталізовано.

Нікопольський район ворог тричі накривав вогнем із Градів та важкої артилерії. До Нікополя та Марганецької громади прилетіли 11 снарядів. Обійшлося без постраждалих.

Війська РФ обстрілювали Криворізький район із Ураганів та Смерчів. Снаряди влучили по Апостолівській та Широківській громадам.

Село Кошове залишилося без світла. Декілька реактивних снарядів прилетіли і до одного з районів Кривого Рогу. Є руйнування житла. Люди не постраждали.

РФ також завдала ракетного удару по Дніпровському району, її збили українські військові.

Резніченко також повідомив, що у селищі Чапліне, по якому окупанти вдарили увечері 24 серпня, продовжуються пошуково-рятувальні роботи. Серед загиблих двоє дітей, які перебували у приватному будинку.

24 серпня війська РФ завдали ударів по Чаплиному Дніпропетровської області. Під час першого удару одна ракета влучила по приватному будинку, під час другої атаки постраждала залізнична станція. В результаті загинули 22 особи, п'ять із них згоріли в авто, що стояло на станції.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: