Завантаження ...

Шістьох “забутих” рашистських військовослужбовців піймали на Київщині: ховалися в покинутій хаті

 Шістьох “забутих” рашистських військовослужбовців піймали на Київщині:  ховалися в покинутій хаті фото

У Броварському районі Київської області виявили та упіймали шістьох російських військовослужбовців. Після того, як наприкінці березня окупанти РФ втекли зі столичного регіону, ці “забуті визволителі” кілька місяців переховувались у покинутій хаті.

Про це повідомив військовий оглядач, координатор групи “Інформаційний спротив”, полковник Збройних сил України Костянтин Машовець.

За його інформацією, затримання окупантів відбулося у селі Дернівка.

Кажуть, у с. Дернівка (Київська область) вчора пов’язали шість російських військовослужбовців – жили тихцем в якійсь покинутій хаті біля лісу“, – написав Машовець у себе в Facebook.

Водночас він зазначив, що це вже не перший подібний випадок: “Навіть у нас в Ірпені, через місяць після звільнення, у підвалі якоїсь розбитої оселі виявили бурята-кулеметника (вижер усю консервацію людям). Він Здаля, правда, нагадував якогось єті“.

Якщо добре пошукати в лісах та хащах північної частини Київської та Чернігівської областей, я думаю таких “окруженців” цілком можливо наловити ще не один десяток“, – додав військовий.

Станом на 13.30 офіційного підтвердження інформації про затримання “забутих” окупантів на Київщині від ОК “Північ” та Генерального штабу не надходило.

У коментарях до допису Машовця користувачі соцмережі повідомляють, що схожі інциденти періодично фіксують  і в інших районах Київщини, а також у лісах Чернігівщини. Російські військові місяцями ховаються у хащах та закинутих оселях, аби тільки не повертатися до лав власної армії.

 

Будьте уважні та обережні. Якщо побачите підозрілих осіб чи предмети, телефонуйте  - "102".

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями:
мрия