Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Померла відома українська телеведуча та акторка Руслана Писанка

Померла відома українська телеведуча та акторка Руслана Писанка фото

На 57-му році померла відома українська телеведуча та акторка Руслана Писанка. Зірки не стало вночі 19 липня в Німеччині, де їй діагностували важку хворобу.

Про це повідомили журналісти ТСН, посилаючись на власні джерела. Публічно знаменитість не розповідала про серйозні проблеми зі здоров'ям (щоб подивитися фото, доскрольте до кінця сторінки).

Велика війна змусила її виїхати до Німеччини. Там лікарі діагностували в Руслани Писанки важку хворобу. Руся практично нікому не казала про свою війну. Стежила за усіма подіями, допомагала, сміялась у слухавку, будувала плани на майбутнє. Але хвороба сьогодні вночі нашу Русю забрала, – йдеться в повідомленні.

Від якої саме хвороби померла талановита акторка та ведуча – не повідомляється.

Як розповів колега Писанки Володимир Горянський, який грав разом з нею в кіно і театрі, Руслана Ігорівна нікому не розповідала про свої проблеми зі здоров'ям. До того ж на самому початку війни вона виїхала до Німеччини – відстань для друзів актриси ускладнило спілкування і розуміння ситуації.

Хто що про її хворобу сьогодні говорить, але ознаки були і раніше, просто ми не розуміли або не хотіли розуміти. Останній раз на сцені вона втратила свідомість і вже попутно зламала ногу (це сталося 4 лютого в столичному Будинку офіцерів під час вистави "Поїзд "Одеса-мама"). Напевно, це був сигнал, що там все-таки щось не в порядку. І до цього у неї був випадок на сцені, коли вона втрачала свідомість. Напевно, це були симптоми", - розповів Горянський, передають Vesti.ua.

За його словами, на ведучу сильно подіяла смерть мами, яка померла місяць тому. Писанка себе в якійсь мірі сама загнала щільним робочим графіком.

Я Русі багато разів говорив - ти в такому жорсткому режимі працюєш, Відпочивай більше, знаходь час. Але вона такий трудоголік, що для неї відпочинок був ненормальним станом, – розповідає актор. - Хоча потрібно було зупинитися. Вона дуже багато всього на себе грузила. А ще останнім часом Руся повернулася на ТБ – стала ведучою програми "Твій день" на каналі 1+1, а телебачення, як відомо, вичавлює зі своїх співробітників всі соки. Плюс гастролі, плюс у неї мама сильно хворіла. Мама ж у Руслани померла місяць тому, і на неї ця смерть сильно подіяла. Тому все накопичилося і вилилося в сумний фінал", - говорить актор.

Писанці зробили операцію

Володимир Горянський розповідає, що думав з Русланою Писанкою проїхати по Україні з гастролями, але вона сказала, що повернеться в Україну тільки після війни.

Я зараз розумію, чому вона вибрала Німеччину – думала, що місцеві лікарі їй допоможуть. Там Русі днями зробили операцію, яка пройшла успішно. Два дні тому я з нею розмовляв, вона була весела, все, начебто, було нормально і не віщувало такої трагедії. А сьогодні вночі їй стало погано і все...

Я не думав, що все настільки серйозно і Руся своєю поведінкою не давала приводу думати, що її смерть десь поруч. Вона була дуже життєлюбною – весь час бігла, бігла... здавалося, що вона не зупиниться ніколи. Вона була такою молодою, такою красивою, це і шокує", - каже Горянський.

Руслана Писанка народилася 17 листопада 1965 року в Києві. У 1995 році закінчила режисерський факультет Київського державного інституту культури за спеціальністю "режисер телебачення".

Руслана Писанка народилася 17 листопада 1965 року

До речі, справжнє прізвище зірки – Писанко. Саме під ним вона вказана у титрах фільму "Кілька любовних історій".

Знаменитість брала участь у таких відомих телепроєктах, як "Танці з зірками", реаліті-шоу "Службовий романс", "Зірка+Зірка" і "Зважені та щасливі". Запам'яталася українцям також як ведуча телеканалу "1+1".

Зірка була ведучою телеканалу ''1+1'' Руслана Писанка померла у 56 років

Руслана Писанка – лауреатка Державної премії України ім. О. Довженка за акторську роботу у фільмі "Москаль-чарівник". Крім того, вона ще вдостоїлася ордену Святого Володимира.

Зірка знімалася у кіно в Росії, Україні, а також у Польщі та Нідерландах. За її плечима зйомки у фільмах "Ржевський проти Наполеона", "Безсмертник", "Свати-4", "Кавказька полонянка!" "Три мушкетери" тощо.

Писанка знімалася у фільмі ''Ржевський проти Наполеона''

З 2012 року акторка була одружена з бізнесменом Ігорем Ісаковим. У пари не було дітей.

Акторка була одружена з бізнесменом Ігорем Ісаковим

Руслана Писанка була щасливою дружиною та успішною кінодіячкою. Детальніше про її життєвий шлях – читайте в матеріалі.

Також в мережі обговорюють останнє відео покійної зірки, де вона з захриплим голосом, але впевнено та з усмішкою на обличчі закликала допомогти Україні у війні з Росією.

Як відомо, на початку 2022 року Руслана Писанка неочікувано втратила свідомість на сцені і підвернула ногу. Їй довелося робити операцію.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: