Завантаження ...

Запрацювала гаряча лінія кризової допомоги для ветеранів та їхніх родин

Запрацювала гаряча лінія кризової допомоги для ветеранів та їхніх родин фото

Відсьогодні запрацювала гаряча лінія кризової допомоги та підтримки для ветеранів та їхніх родин Українського ветеранського фонду.

Як інформують у фонді, телефонувати можна за номером +38 (067) 400 46 60 з понеділка по неділю з 10:00 до 20:00.

🔸 Звертатися можуть ветерани, а також військовослужбовці, члени їхніх родин — люди, які опинились у критичних ситуаціях і потребують кризової підтримки тут і зараз.

Наші фахівці по той бік слухавки почують і допоможуть кожному у найкритичніших життєвих ситуаціях.

🔸 Виконавча директорка УВФ Natalia Ricabal Kalmykova пояснює: “Ветерани та їхні родини можуть зателефонувати в момент, коли їм нестерпно тяжко, коли треба, щоб хтось вислухав, щоб хтось був поруч, щоб хтось допоміг та підтримав на відстані дзвінка. Наша лінія — це першомоментна допомога”.

Наші фахівці, які працюють на гарячій лінії, відібрані за професійними сенсами, особистими цінностями та мотивацією надавати допомогу тим, хто її потребує. Кожен із них усвідомлює важливість справи, до якої долучений, та вже в очікуванні, аби стати опорою для ветеранів та їхніх родин, які в цей нелегкий час потребують кваліфікованої підтримки.

🔸 Гаряча лінія кризової допомоги та підтримки УВФ покликана допомогти тут і зараз, дати опору і ґрунт під ногами у мить, коли здається, що весь світ довкола руйнується. Труднощі переживання кризових ситуацій, тривоги, страхи, проблеми у відносинах, самореалізації, сенсу життя — з цими та іншими викликами допоможуть впоратися наші фахівці.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями:
мрия