Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Небезпечно! Прикордонники фіксують спроби прориву ворожих диверсантів на Чернігівщині та Сумщині

Небезпечно! Прикордонники  фіксують спроби прориву ворожих диверсантів на Чернігівщині та Сумщині фото

Держприкордонслужба сьогодні повідомила про спроби ворожих диверсійно-розвідувальних груп прорватися на територію Сумської області. Під час штурму ворог відкривав вогонь з кулеметів та автоматів.

У коментарі  УНН помічник голови Держприкордонслужби України - прессекретар Андрій Демченко зазначив, що непоодинокі випадки штурму ворожих ДРГ особливо фіксуються у Чернігівській та Сумській областях. 

Це становить небезпеку для цивільних та військових. 

“Ми фіксуємо особливо роботу диверсійних груп у межах Чернігівської та Сумської областей. Це на тих напрямках, де Збройні Сили України вигнали ворога, і ми неодноразово наголошували, що цей напрямок залишається небезпечним через мінування місцевості, яке могли залишити окупанти”, – зазначив Демченко.

За словами речника ДПСУ, після того, як окупанти вийшли до лінії кордону, неодноразові обстріли по території України ведуться з території росії. Спроби прориву ворожих ДРГ на територію нашої держави непоодинокі, однак задокументованої інформації щодо кількості таких випадків ДПСУ не має.

Враховуючи випадки обстрілів, у Держприкордонній службі наголошують, що ситуація у прикордонних населених пунктах Чернігівської та Сумської областей становить небезпеку, як військовослужбовцям, так і мирним жителям.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: