Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Пам'яті жертв політичних репресій

Пам'яті жертв політичних репресій фото

15 травня Україна вшановує пам'ять жертв політичних репресій. Ми пам’ятаємо про тяжкі сторінки нашої історії. Період Великого терору — масових політичних репресій 1937—1938 років, був одним із найскладніших.

Людиноненависницький комуністичний режим намагався знищити все українське - дух, свободу, вільні погляди, можливість жити й працювати на своїй землі.

Українці не визнавали тоталітарних ленінських і сталінських режимів. Чинили спротив, не здавались. І через це зазнавали політичних переслідувань і цькувань. Людей, які мали стержень і не хотіли прогинатись під комуністів, намагались знищити фізично й морально. Через це в них масово відбирали хліб і морили голодом, а ще примусово депортували з рідної землі.

Тисячі життів було скалічено та знищено. І ми вшановуємо пам'ять кожного, хто боровся з кривавим режимом, не зважаючи на всі утиски та катування.

Путінська росія продовжує геноцид українського народу, потворно наслідуючи усі ганебні методи найкривавішого тоталітарного режиму та показує усьому світу, яким монстром є насправді.

терор і репресії

Сьогодні Україна демонструє світові надзусилля у боротьбі проти вторгнення московської держави, вибиваючи окупанта з наших земель та виборюючи тим самим мир у всьому світі. Дякуючи нашим іноземним друзям і партнерам за підтримку у нашій боротьбі, водночас констатуємо, що допомагаючи Україні, вони насправді сприяють збереженню та розвитку ycix держав та націй.

Нашу землю обороняють найкращі сини та доньки держави. Тож я переконаний, що обов'язково настане той день, коли ми очистимо нашу країну від ординської навали й відсвяткуємо Перемогу.

З повагою,

очільник Київської ОВА Олександр Павлюк

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: