Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Рашисти обстріляли мирних мешканців Нью-Йорка некерованими ракетами, є жертви

Рашисти обстріляли мирних мешканців Нью-Йорка некерованими ракетами, є жертви фото

Глава Донецької ОВА Павло Кириленко повідомляє про трьох загиблих цивільних під час ранкового авіаудару, який росіяни завдали по селищу Нью-Йорк.

Російські окупанти продовжують завдавати обстрілів мирних міст і селищ. За словами Кириленка, 28 квітня, російські некеровані авіаракети влучили у промислове підприємство та житлові квартали. Від завданих ударів дев’ять приватних будинків зруйновано або пошкоджено. Про це очільник області повідомив у своєму телеграм-каналі.

Він зазначив, що це приблизний обсяг руйнувань, а точний ще належить визначити. На фото видно, що ракети влучили у будівельний квартал та приватні садиби. Десь ракета влучила в сарай, а комусь пощастило менше — знищили приватний будинок.

"Знову і знову росіяни б'ють по цивільних — вони ведуть війну на винищення українського мирного населення. Усі злочини ретельно документуємо, за все доведеться відповідати!", - наголосив він.

 

Нагадаємо, прокуратура вже ідентифікувала злочинців, які знущалися та катували українців у Бучі, їх очікує суд за воєнні злочини.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: