Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

У Херсоні 58 дітей-сиріт більше місяця переховуються у підвалі церкви, - Денісова

У Херсоні 58 дітей-сиріт більше місяця переховуються у підвалі церкви, - Денісова  фото

Уповноважена Верховної Ради України з прав людини Людмила Денісова закликала допомогти з евакуацією 58 дітей-сиріт та дітей позбавлених батьківського піклування з Херсонської області. Джерело: https://censor.net/ua/n3336724

Як передає Цензор.НЕТ, про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Уповноважену Верховної Ради України з прав людини Людмилу Денісову.

За словами Денісової, 58 дітей-сиріт та дітей позбавлених батьківського піклування більше місяця переховуються у підвалі місцевої церкви у Херсоні.

З них 10 дітей віком від 4 місяців до 1 року, решта - від 1 до 4 років, у тому числі діти з інвалідністю, які потребують спеціального догляду та лікування. 

"Ми знайшли безпечне місце перебування для цих дітей в регіоні України, в якому не ведуться активні бойові дії. Там вихованцям будинку дитини буде надаватись вся необхідна допомога, лікування та догляд. Я прошу всіх, хто може надати сприяння у переведенні цих дітей до безпечного регіону України, не залишатися осторонь та здійснити всі залежні від вас заходи для відкриття та роботи гуманітарного коридору, щоб малеча нарешті опинилася у безпеці", - закликала Денісова.

 

 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: