Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

До мешканців Чернігова та області звернулися Атрошенко та Чаус

До мешканців Чернігова та області звернулися Атрошенко та Чаус фото

Вранці 6 березня голова Чернігівської обласної військової адміністрації В'ячеслав Чаус та голова Чернігівської міської ради Владислав Атрошенко записали звернення для жителів Чернігова та області. Це перше спільне звернення з початку війни, і загалом за весь час їх роботи. Основні акценти

 

В’ячеслав Чаус:

- Про "зелений кордор". Якщо він буде, то ми організуємо централізований вивіз дітей. До моменту встановлення «зеленого коридора» і підтвердження центральною владою, тому що це домовленості з ворогом, у тому числі, є технічний виїзд з міста. Але це виключно на розсуд і на ризик кожної людини. Централізовані колони до моменту «зеленого коридору» ми не будемо формувати, адже є великий ризик того, що ці колони будуть розбиті. Я закликаю лишатись у місті, лишатись в укриттях і чекати подальших інструкцій.

Владислав Атрошенко:

Прошу зберігати спокій. Там, де можна шкодити ворогу, шкодьте. Я стою зараз на Валу, і що я буду за міський голова, якщо я побіжу із Чернігівської землі. Дякую всім працівникам ЖКГ, ДСНС, поліції, представників обленерго, Чернігівгазу. Ми зосереджені на поставках до Чернігова їжі, озброжєння.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: