Завантаження ...

Гарні поради, що врятують життя

Гарні поради, що врятують життя фото

Сучасні реалії такови, що існує безліч різноманітної зброї, В ці важкі воєнні часи, як ніколи, можуть знадобиться поради, як захистити себе під час обстрілів.

1: Довгий та протяжний свист означає міну.

Від міни рятує будь-яке заглиблення! Тільки не треба бігти, озирнись і падай у найближчу ямку. Не бійся прямого влучення, свист прямий ти не почуєш, шукай заглиблення і падай. Не бійся реакції оточуючих, якщо помилився, не один розсудливий тебе не засудить. І так, у тебе 2-5 секунд.

2. Гаубичний снаряд

звучить майже так само, але часу менше, немає ямки, падай, де стоїш! Потім якщо що обтрусишся.

3. Град.

У хорошу погоду град чутно з далекого, звучить як шурхіт, шшш...сам засікав, не важливо з якої відстані стріляє, у вас є 14 секунд, не панікуйте, це багато часу! В укриття! Град не пробиває щось на виліт, знову ж таки врятує будь-яка ямка!

4. Танк.

Тут як пощастить. Постріл танка чутно разом із влученням. Але! Перезаряджання від 4сек! Перший не влучив, рвіть пазурі і глибше. Танк в радіусі 7 метрів рве все, тому стало зрозуміло, що по вас працює танк, вибір не великий або лежати або рвати в укриття.

5. Смерч.

С*ка це п*здець, але шанс все ще є! Звук як підлітає винищувач, він не встромляється кудись, ця сволота відкривається метрах в 10-20 над землею і закидає касетними зверху вниз ... знаєте, чесно скажу, шансів замало ... але! Дві речі, які можливо вам врятують життя, б'є її заряд метрів на п'ять максимум, і головне лежати!!! Бог спаси вас усіх!

Важливо!

Після обстрілу є снаряди, що не розірвалися.

Не чіпати!!!

У жодному разі сапери розберуться!

І ще - після обстрілу озирнись, може поряд поранений, крикни "всі живі?!" Почуєш відгук-підійди глянь, чи все гаразд.

Пам'ятай! сьогодні врятуєш ТИ, а завтра ТЕБЕ.

Перекладено текст Василь Васильович Кіреєв

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями:
мрия