Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Вчимося виводити з ладу танки

Вчимося виводити з ладу танки фото

Незавжаючи на те, що танк - велика важка техніка, її не ттак важко вивости з ладу. Тут американський механік танків дає поради, як ефективно виводити їх з ладу.

💥Танки погані для бою в місті. Їм потрібна підтримка піхоти. Без неї вони - просто великі мішені з поганою видимістю. Цільтеся гвинтівками в перископ, а найважливіше в приціл на верхівці башти.

💥Знімайте вуличні знаки. Не дайте ворогу зорієнтуватися, де вони. Перемістіть знаки на інші вулиці. Танки важкі, відповідно намагайтеся направити їх у вулиці, які не зможуть їх витримати. Танки не можуть рухатися, якщо проваляться в каналізацію.

💥Виводьте з ладу гусеничний рушій, якщо у вас є вибухові речовини. Гусеничний рушій також легко заплутується в колючому дроті/спіралі Бруно. Вистеліть вулиці усім, що може затягнутися всередину і заплутатися.

💥Двигун мусить дихати, тому кидайте коктейлі молотова у все, що виглядає як повітрозабірник. Він має гумові ремені, шланги і труби для палива.

💥Танки - це логістичне жахіття. Їм необхідний кілометровий постачальний ланцюг із запчастинами і паливом. Вони зазвичай можуть проїхати близько 300 кілометрів доброю дорогою на одному заправленому баці. Зупиніть постачальний ланцюг - і танк це просто гора непотрібного заліза

💥Видимість з бронетехніки не найкраща. Якщо ви розмалюєте тарілки для їжі, щоб вони виглядали як міни, і поставите їх вверх дном на вулиці, екіпаж танку не зможе відрізнити їх від справжніх.

💥Також можна кидати бомби з фарбою щоб залишити ворога без засобів видимості. Водяні бомби з фарбою можуть замалювати перископи. Коли ви в танку, ви в металевій коробці і не можете бачити поза нею. У минулому успішно використовували покривала.

💥 Також цільтеся коктейлями молотова у люк водія, він буде під кільцем башти. Навідникові і водію доведеться евакуюватися. Також шукайте додаткові баки з паливом/автоцистерни.

Куди цілитися в Т-72, щоб вбити або вивести з боєздатності:

Оригінал: https://twitter.com/Hogan698/status/1497291283106250761

Переклад: https://twitter.com/CrazyDr8/status/1497390959570599939

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: