Завантаження ...

Віденський благодійний бал проведуть у Ніжині

Віденський благодійний бал проведуть у Ніжині фото

Наприкінці січня було проведене пробне перше занняття для тих, хто бажає прийняти участь у загально міському мистецькому заході Благодійний Віденський бал "NIZHYN FANTASY". Воно пройшло у залі АБТ "РИТМ". Бал заплановано на травень - відбудеться рамках святкування Дня міста. Відібрано 12 пар. 6 лютого о 12:00 відбудеться друге заняття та відбір 18-ти пар проекту. Запрошують всіх бажаючих. Попереду незабутній час підготовки, репетицій, приємні хвилювання та турботи.

Повідомляє Надежда Куделя (Ніжинська дитяча хореографічна школа)

ДОВІДКОВО:  Віденський бал — традиційний захід, який відбувається у Відні під час бального сезону. Віденські бали занесені до списку ЮНЕСКО нематеріальної культурної спадщини Австрії. Величним балом вважається Оперний бал.

Ось уже кілька століть цей унікальний, престижний захід традиційно проходить під патронатом перших осіб держав. На сьогодні його географія більш ніж широка - від Нью-Йорка до Токіо, від Брюсселя до Гонконгу.Організатори приділяють велику увагу дотриманню вимог етикету при проведенні заходів такого високого рівня і обіцяють, що відступів не буде.

фото ілюстроване

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями:
мрия