Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Вчені та лікарі благають вимикати на ніч wi-fi роутер

Вчені та лікарі благають вимикати на ніч wi-fi роутер фото

Лікарі вважають, що wi-fi роутер є небезпечним для здоров’я людини, бо виробляє радіацію. Тому, його слід відключати хоча б вночі. Так, нові технології досить зручні, з їх допомогою можна спілкуватися на відстані, працювати, розважатися та робити інші цікаві й корисні речі. Бездротовий Інтернет дуже зручний у використанні, тому в багатьох будинках, офісах, навчальних закладах та інших місцях є wi-fi.

Але бездротовий Інтернет має й багато мінусів, які невідомі багатьом людям. Зокрема, він має негативний влив на загальне здоров’я людини.

В чому полягає небезпека бездротового інтернету.

Мобільні телефони та інші електронні пристрої виробляють радіацію, але більшість людей не приділяють цьому уваги.

Наукові дослідження довели, що електромагнітні хвилі мають негативний вплив на мозкову активність та систему життєзабезпечення.

Wi-fi роутери здатні викликати ракові та інші захворювання, через випромінювання, які йдуть від нього. Також, електромагнітні хвилі викликають головний біль, який може тривати протягом довгого часу, мігрень й порушується сон. Тим, хто постійно працює з бездротовим інтернетом, потрібно знизити негативний вплив радіації від обладнання. Через це Великобританія, Франція та Швеція відмовилися від встановлення роутерів в школах, музеях, бібліотеках та інших громадських місцях, щоб знизити вплив електромагнітних хвиль на дитячий організм.

Способи зменшити негативний вплив від wi-fi роутера:

  • вимикайте його вночі або в момент, коли їм ніхто не користується;
  • розташуйте роутер в менш відвідуваному місці;
  • краще встановіть кабельну мережу;
  • телефонами та комп’ютерами користуйтеся лише за необхідності й не тримайте їх у спальні;
  • частіше влаштовуйте прогулянки, займайтеся спортом та читайте паперові книжки.

Кожна людина сама здатна знизити негативний вплив на власне здоров’я та здоров’я своїх близьких. Будьте більш уважними та відповідальними при використанні новітніх технологій.

Зручність бездротового інтернету безперечна, але все ж таки це небезпечний прилад. Тому, збалансуйте використання речей, що мають шкідливий вплив на організм.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: