Завантаження ...

Ставки на Фаворит спорт: миттєва реєстрація на порталі, лайв-ставки і щедрі бонуси

Ставки на Фаворит спорт: миттєва реєстрація на порталі, лайв-ставки і щедрі бонуси фото

Чому вигідно робити ставки на Фаворит Спорт. Особливості ставок лайв і прематч, вигідні бонусні пропозиції гравцям. Зручність мобільних додатків букмекера, їх функціональність та як це впливає на зручність під час користування послугами.

Фаворит спорт – найкращій букмекер України

Букмекер № 1 в Україні – Фаворит спорт. Це заклад, який має ліцензію Кюрасао і тисячі гарних відгуків серед користувачів. Портал https://geneva.lviv.ua/favorit-sport/ гарантує швидкий і безпечний виграш, миттєве виведення коштів на картку або особистий рахунок, технічну підтримку 24/ 7. Можна робити ставки в мульти-лайві, пре матчі, лайві. Мінімальна ставка – всього 25 грн, що підходить по бюджету абсолютно кожному гравцеві.

Як швидко зареєструвати власний кабінет на порталі

Варто створити обліковий запис на порталі. Це важливо для успішного користування всіма послугами на порталі в майбутньому. Створити купон або вивести гроші без реєстрації неможливо. Необхідний акант і для поповнення депозиту. Власний кабінет створити неважко, треба зробити такі кроки:

1. Перейти за посиланням на офіційний сайт букмекерської контори

2. Натиснути кнопку «Реєстрація» (вона знаходиться у правому верхньому кутку).

3. Заповнити форму з особистими даними (головне вказувати лише коректну та дійсну інформацію).

4. Ознайомитись з правилами користувача (вони допоможуть у майбутньому правильно и вірно користуватися послугами, не наражатися на неприємності).

5. Натиснути «Підтвердити» для успішного завершення процедури створення облікового запису.

Все готово, клієнт тепер має особистий кабінет. У анкеті для реєстрації заповнюється така інформація:

● ПІП;

● дата народження;

● стать;

● країна, регіон проживання;

● номер телефону, адреса електронної пошти.

Деякі букмекери потребують проходження верифікації – підтвердження особистості. Це необхідно для того, щоб надалі виводити кошти без проблем, особливо, у великій кількості. Так додаткова форма корисна для клієнтів и букмекерів. Перші — додатково страхують свої дані та захищають їх, а другі — можуть перевірити клієнта на повнолітність, реальних даних та відсутності додаткових акаунтів.

В чому особливості ставок

Розпис лінії широкий, що дозволяє гравцям вибрати будь-який вид спорту. Можна обрати для себе змагання, в якому ви розумієтесь і зможете зробити точний прогноз. Всього подано більше 30 видів спорту. Можна створювати купони не тільки на значущі і популярні події, але і на менш відомі види спорту. Доступні такі змагання:

● футбол;

● теніс;

● хокей;

● баскетбол;

● гандбол;

● волейбол та інші.

Серед найпопулярніших змагань – матчі з футболу. Для цінителів кіберспорту є такі дисципліни:

● Легіон Легенд;

● Дота 2;

● Контр-страйк тощо.

Варіативність ставок заслуговує окремої уваги. З повним асортиментом можна ознайомитись на сайті.

Режим «лайв»

Окремий розділ, який заслуговує уваги – «лайв-ставки». Вони мають свої переваги, які треба виділити:

● високі і вигідні коефіцієнти;

● вигідні пропозиції для новачків;

● можливість дивитись прямі трансляції кожного матчу.

Беттери, у яких є досвід, можуть визначити маржу навіть у режимі онлайн. Можна також порівняти її з показниками прематчу. Звісно, є різниця – 3-4%.

Бонусна система

Щоб подивитись бонусні пропозиції, треба зайти в розділ «Акції» - там знаходиться вся актуальна інформація і бонуси. Згідно експертної оцінки, найвигіднішими пропозиціями вважаються:

● безкоштовний прогноз на спортивну подію (щоденна норма);

● бонус-подарунок у Лізі Європи;

● експрес-день – 10% плюсом до фіксованої ставки клієнта.

Також, букмекер пропонує промо-коди для нарахування фрібетів і додаткових сум на рахунок. Є також без депозитні бонуси на рахунок за проведену реєстрацію.

Мобільні додатки Фаворит спорт

Для активних гравців є зручні додатки для смартфонів або інших гаджетів. Вони доступні для айфонів та платформи Андроїд. Посилання на додаток знаходиться на офіційному сайті букмекера, встановлення проводиться безкоштовно. Функціонал повністю збережений і відповідає головному сайту. Через нього можна пройти реєстрацію, вносити гроші на депозит і виводити кошти

 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями:
мрия