Завантаження ...

Незвичайна концертна програма чекає на чернігівців

Незвичайна концертна програма чекає на чернігівців фото

Чернігівцям варто прийти в новорічну ніч на Центральну площу міста. На них чекає неймовірна концертна програма. Про це кореспонденту Високого Валу повідомила телефоном заступниця начальника управління культури і туризму мерії Катерина Литвин. За її словами, камерну атмосферу новорічного свята створюватимуть артисти і самодіяльні колективи міського Палацу культури.

«Концертна програма розпочнеться о 20.00. Ведучим буде Дмитро Мельниченко, директор «Центру культури і мистецтв» міської ради. Істотна відмінність від попередніх років - учасники концерту виступатимуть не зі сцени, а з намету. Легка брендована конструкція на Красній площі дозволить наповнити музикою казкове містечко. Новорічні пісні, вітання, віншування піднімуть настрій і подарують неймовірні емоції», - розповіла Катерина Литвин.

Вона додала: з 23.00 31 грудня до 1.00 1 січня триватиме DJ-паті. У всіх бажаючих буде нагода потанцювати під ритмічну клубну музику.

Нагадаємо, з 25 грудня по 15 січня включно, з 12.00 до 18.00 на Алеї Героїв у вихідні та святкові дні працює різдвяний ярмарок. На ньому можна придбати подарунки рідним та близьким, потішити себе обновками, насолодитися красою витворів народних майстрів.

Фото – Валентин Бобир.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями:
мрия