Завантаження ...

Що варто подивитися в новорічну ніч на телебаченні

Що варто подивитися в новорічну ніч на телебаченні фото

Напередодні Нового року багато українських телеканалів готують спеціальні святкові випуски розважальних шоу. Розповідаємо, що де і коли дивитися. НВ Life зібрав добірку телешоу, які будуть йти на українському телебаченні напередодні Нового року.

Новорічний концерт Дизель Шоу

Напередодні свята гумористична студія Дизель Шоу покаже новорічний міні-мюзикл, а весь концерт буде збудовано на мініатюрах, сценках та виступах, присвячених новорічній тематиці. В одному із номерів учасники з’являться у різноманітних карнавальних костюмах. Також у святковому шоу глядачі побачать таких зірок як Лайма Вайкуле, Олександр Пономарьов, NK, SOBCHUK, DZIDZIO, Світлана Тарабарова, Ірина Федишин, ТВК, Аліна Гросу, Артем Пивоваров. та Вєрку Сердючку.

Новорічний концерт Дизель Шоу / Фото: прес-служба ICTV

Де і коли дивитися: 31 грудня о 20:00 на каналі ICTV

Шоу Новорічна Маска

На честь свята канал Україна покаже спеціальний новорічний випуск найпопулярнішого костюмованого шоу. У ньому з’явиться вісім новорічних персонажів, таких як Миша-лижниця, Бурий Ведмідь у Костюмі Білого, Новорічний Олень та багато інших. Також зірковим детективам допомагатимуть відгадувати персонажів у масках запрошені зірки, серед яких Наталія Могилевська, Злата Огнєвіч, Анастасія Приходько, SLAVA KAMINSKA, Міша Романова, Анна Трінчер, Асія Ахат, Lida Lee, співаки Павло Зібров, Олег Скрипка, Діма Коляденко, Gena VITER та Іво Бобул, актори Дар’я Трегубова та Павло Костіцин, супермодель Алла Костромічова, фронтмен гурту СКАЙ Олег Собчук, лідер гурту БЕZ ОБМЕЖЕНЬ Сергій Танчинець, учасники гурту ТНМК Фагот та Фоззі та багато інших.

Де і коли дивитись: 31 грудня о 20:00 на каналі Україна

Музична платформа

Одразу після закінчення шоу Новорічна Маска на телеканалі Україна розпочнеться новорічний концерт Музична платформа. Під час виступів артисти будуть нагороджені за найкращі хіти. На сцені заходу виступатимуть безліч українських зірок, таких як Ірина Білик, Слава Камінська, Оля Полякова, VERKA SERDUCHKA, MONATIK, LOBODA, DZIDZIO, ALEKSEEV, Олександр Пономарьов, Артем Пивоваров, Наталія Могилевська, Павло Зібров, Анастасія Приходько, TAY групи Антитіла, БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ, KAZKA, KADNAY та багато інших.

Ірина Білик та Сергій Мироненко після виступу на новорічній платформі / Фото: прес-служба телеканалу Україна

Де і коли дивитись: 1 січня 2022 о 00:00 на каналі Україна

Новорічний концерт студії Квартал 95

Гумористична студія також підготувала розважальне телешоу для глядачів, яке покажуть у новорічну ніч. Нещодавно стало відомо, що в рамках святкового концерту на українському телебаченні виступить гурт Мумій Троль. Разом із ними популярні хіти виконають українські музиканти Надя Дорофєєва та Іван Дорн. Також у рамках концерту заспівають Тіна Кароль, Софія Ротару, Монатік, гурт Антитіла та інші.

Де і коли дивитись: 31 грудня на телеканалі 1+1

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями:
мрия