Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

«Дженоа» вперше переміг за Шевченка

«Дженоа» вперше переміг за Шевченка фото

Першу та єдину на даний момент перемогу у «Дженоа» Шевченко здобув у матчі 2-го раунду Кубка Італії з «Салернітаною» (1:0) минулого вівторка. Зараз у таблиці Серії А «Дженоа» йде на 18-му місці з 10 очками. Сьогодні в підопічних Шевченка відбудеться матч в рамках італійської Серії А. Суперником виступатиме «Аталанта».

Прочитати прогнози на матчі з прибутковими коефіцієнтами, аби робити вигідні ставки на спорт в БК, можна на порталі «ВсеПроСпорт».

«Дженоа» вдома обіграла «Салернітану» (1:0) у другому раунді Кубка Італії. Це перша перемога для Андрія Шевченка після призначення на посаду головного тренера клубу із Генуї.

До цього у генуезців із колишнім тренером збірної України були чотири поразки та нічия з різницею голів 1:10. 

Нагадаємо, що в п'ятницю, 17-го грудня, стартувала програма 18-го туру італійської Серії А. У Римі на «Стадіо Олімпіко» «Лаціо» приймав «Дженоа» і господарі поля перемогли з рахунком 3:1.

Після цього матчу головний тренер «Дженоа» Андрій Шевченко встановив антирекорд генуезького клубу. 45-річний український фахівець не зумів здобути перемогу в жодному з перших 6 матчів Серії А.

Під керівництвом Шевченка «Дженоа» у Серії А програв у 5 матчах і один раз зіграв внічию - з «Удінезе» (0:0). 

Андрій Шевченко став головним тренером «Дженоа» 7-го листопада. У своїй тренерській кар'єрі він встиг попрацювати спочатку помічником, а потім уже головним тренером збірної України. 

Українці під керівництвом Шевченка на Євро-2020 досягли найкращого для себе результату в континентальних першостях, пробившись до чвертьфіналу.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: