Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Розпочалась легалізація онлайн-гемблінгу в Буенос-Айресі

Розпочалась легалізація онлайн-гемблінгу в Буенос-Айресі фото

Вже видано сім ліцензій на онлайн-гемблінг. Легалізація онлайн-гемблінгу в Буенос-Айресі розпочалась з 9-го грудня. Ліцензовані оператори зможуть приймати онлайн-ставки на спорт, онлайн-слоти, ігри онлайн-казино, онлайн-бінго, онлайн-покер та онлайн-ставки на перегони.

Cлід нагадати, що початковим бетторам краще сперш спробувати безкоштовні ігрові автомати, аби перевірити як це працює.

Азартні ігри будуть доступні мешканцям провінції віком від 18 років.

В даний час азартні ігри регулюються в 12 провінціях Аргентини: Мендосі, Санта-Фе, Коррієнтесі, Чако, Місьонесе, Сан-Луїсі, Тукумані, Ентре-Ріосе, Ла-Пампі, Неукені, Ріо-Негро та Санта-Крусі. Якщо інших країнах Латинської Америки онлайн-гемблинг регулюється на федеральному рівні, то Аргентині цим правом наділені місцеві органи самоврядування — провінції.

Вже відомо, що провінція Буенос-Айрес видала сім ліцензій на онлайн-гемблінг: 888 Holdings, Bet365, Betsson, Intralot, Playtech, The Stars Group, William Hill та місцевих компаній, частка яких у спільній заявці становить не менше 15%.

Для отримання ліцензії потрібно зібрати перелік документів, сплатити збір у 310 тисяч доларів США за рахунок «єдиного фіксованого платежу» у розмірі 770 тисяч доларів. Податок з доходу становитиме 5% від обороту.

Прогнозована сума залучених коштів до бюджету від легалізації онлайн-гемблінгу — 6,8 млн доларів

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: