Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Дохід України від азартних ігор може становити $44 млн у 2022 році

Дохід України від азартних ігор може становити $44 млн у 2022 році фото

Депутати Верховної Ради України погодили державний бюджет на 2022 рік. Дохід від грального бізнесу, за прогнозами, може становити 1,189 млрд грн (близько $43,7 млн), повідомляє видання «Новий час».

Раніше портал «Рейтинг Казино» повідомляв, що легалізація грального бізнесу принесла Україні 1,4 млрд грн у 2021 році. Інші новини азартних ігор України та світу можна прочитати тут.

Як повідомляє видання «Новий час», загальний дохід бюджету України від азартного бізнесу на 2022 рік складе 1,322 трильйона гривень (це 48,6 мільярда доларів США).

Згідно з повідомленням, наступного року азартні ігри та ліцензування в цій сфері дадуть у держскарбницю тільки 0,09% від дохідної частини бюджету.

На діяльність Комісії з регулювання азартних ігор та лотерей (КРАІЛ) буде виділено 107 млн ​​грн ($3,9 млн). Ці кошти підуть на виплату заробітної плати та на комунальні платежі.

Видання також зазначило, що кошти, отримані від діяльності грального бізнесу України, будуть спрямовані на підтримку охорони здоров’я, освіти, культури та науки.

Слід додати, що зараз також відбувається боротьба з тіньовим гральним бізнесом, яка також приносить свої плоди.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: