Завантаження ...

В наступному році у Чернігові сформують Регіональне управління «Північ»

В наступному році у Чернігові сформують Регіональне управління «Північ» фото

У місті Чернігів з січня 2022 почнуть формувати Регіональне управління «Північ» Сил територіальної оборони Збройних Сил України. Відповідно до Закону України "Про основи національного спротиву" з наступного року в державі будуть розгорнуті військові частини тероборони. Чотири регіональні управління, одне з яких розташовуватиметься у Чернігові, здійснюватимуть управління відповідними підрозділами ТрО.

До військово-сухопутної зони Регіонального управління «Північ» Сил ТрО увійдуть місто Київ та шість областей: Чернігівська, Сумська, Полтавська, Черкаська, Житомирська та Київська. У кожній із них буде сформована бригада тероборони, а кількість батальйонів приведуть у відповідність до кількості районів, утворених у ході адміністративної реформи (плюс батальйон в обласному центрі).

Підрозділи планується розгорнути до 15 січня 2022 року. Відтак уже зараз варто поспішити, аби обрати посаду та стати на захист свого дому та родини. Перевага такої служби в тому, що військові служитимуть за місцем проживання.

На службу в підрозділи ТрО запрошуються офіцери запасу зазначених областей та Києва, які мають досвід військової служби, а також військовозобов’язані та резервісти без досвіду військової служби, які матимуть змогу зайняти старшинські, сержантські та солдатські посади.

Для підписання контракту на проходження дійсної військової служби в підрозділі територіальної оборони звертайтеся до територіального центру комплектування та соціальної підтримки за місцем проживання.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями:
мрия