Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

«Дженоа» - «Салернітана»: команда Шевченка проявить себе

«Дженоа» - «Салернітана»: команда Шевченка проявить себе фото

Протягом 14 матчів «Дженоа» не може здобути перемогу, але чи зможе «Салернітана» продовжити серію невдач противника 14-го грудня? «Дженоа» перебуває у затяжній кризі та не перемагає з вересня, але кадрова ситуація поступово покращується і додати «грифони» безперечно зможуть. Сьогодні напевно господарі прагнутимуть перемогти й перервати невдалу серію, і шанси на успіх безперечно є – «Салернітана» також знаходиться не в кращій формі та має значно скромніший резерв. 

Протягом 14 матчів «Дженоа» не може здобути перемогу, але чи зможе «Салернітана» продовжити серію невдач противника 14-го грудня?

«Дженоа» перебуває у затяжній кризі та не перемагає з вересня, але кадрова ситуація поступово покращується і додати «грифони» безперечно зможуть. Сьогодні напевно господарі прагнутимуть перемогти й перервати невдалу серію, і шанси на успіх безперечно є – «Салернітана» також знаходиться не в кращій формі та має значно скромніший резерв. 

Експерти порталу Vse-pro-sport.com.ua вважають, що у гостей немає шансів. Прогноз – перемога «Дженоа», у БК Мелбет такий результат пропонується з коефіцієнтом 2.10

Для «Дженоа» сезон складається дуже непросто – чергова літня перебудова стала серйозною кризою на старті, та й регулярні травми вікових ключових гравців заважали команді набрати форму. З приходом Андрія Шевченка ситуація не змінилася – «грифони» продовжують втрачати очки та вже щільно загрузли в зоні вильоту, відстаючи від рятівного 17-го рядка на два бали.

Поступившись в останньому турі в дербі 1:3 «Сампдорії», «Дженоа» продовжив серію без перемог до 14 матчів.

«Салернітана» також, як і її суперник, безрезультатно веде боротьбу за виживання в Серії А. Зміна наставника також не допомогла «морським ковзанам» і з вісьма балами за підсумками 17 турів вони замикають турнірну таблицю. 

Поразка 0:4 від «Фіорентини» в останньому турі стала для «Салернітани» 13-м у сезоні та продовжила серію без перемог до семи матчів.

«Дженоа» має проблеми в атаці – у п'яти останніх матчах «грифони» забили лише один гол. Проте сьогодні статистику господарі можуть покращити – «Салернітана» має найгіршу оборону в Серії А. 

При цьому на контратаці «морські ковзани» здатні награти на один гол, дуже рідко «Дженоа» вдається відіграти на нуль у захисті.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: