Завантаження ...

Хто запропанував та де планується побудувати криті тенісні корти в Чернігові

Хто запропанував та де планується побудувати криті тенісні корти в Чернігові фото

На сайті електронних петицій з’явилася пропозиція побудувати у Центральному парку культури та відпочинку криту тенісну базу як мінімум з чотирма кортами. За словами автора петиції Євгена Семененка, історія розвитку тенісу в Чернігові сягає вже декілька десятиліть, але і до тепер відповідної тенісної бази в нашому місті немає. На його думку, цей факт змушує наших юних тенісистів їздити на контрольні змагання до інших міст, а це додаткові кошти, інколи відсутня можливість потрапити на бажані змагання, оскільки там є свої вихованці.

Тому звертаюсь з пропозицією побудувати сучасну тенісну базу з критими тенісними кортами (мінімум 4 корта) на території Центрального парку культури та відпочинку. Ми маємо, нарешті заявити про себе і з’явитися на тенісній мапі України, тим більше маючи серед сусідів столицю", - йдеться у повідомленні.

Також він відзначив, що теніс, будучи олімпійським видом спорту, за результатами рейтингів, які ведуться різними відповідними світовими організаціями, міцно тримає лідируючи позиції, і протягом багатьох років входить у ТОП-3 серед усіх видів спорту за популярністю та розширенням кола вболівальників у світі.

Водночас на тренуваннях з тенісу важко переоцнити вплив на виховання і формування дитини, як самостійної та всебічно розвиненої особистості, оскільки теніс має багату історію і культуру розвитку. Не кажучи вже про те, що при заняттях тенісом розвиваються усі групи м’язів нашого тіла.

Станом на 10 грудня, ідею підтримали 15 чернігівців. Коли підписів буде 250 – міська влада зобов’язана буде офіційно відреагувати на петицію: аби винести питання на розгляд депутатами, або ж обґрунтовано відмовити у цьому.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями:
мрия